Zastupstvo tvrtke Bega Special Tools

Betex proizvodi robna su marka razvijena je od strane poduzeća Bega Special Tools čiji smo ekskluzivni distributeri za Hrvatsku. Poduzeće sa sjedištem u Nizozemskoj osnovano je 1978. godine. Specijalizirano je za proizvodnju strojeva , alata, dijelova za montažu i demontažu ležajeva i ostalih dijelova za prijenos snage.

Proizvodi se ističu svojom kvalitetom i jednostavnošću rukovanja a inovativni pristup koji se koristi kod izrade svakog novog modela ili poboljšanja postojećeg rezultiraju smanjenjem troškova i vremena utrošenog na rad.

Svaki alat specijalne namjene proizveden je sa ciljem da održavane učini efikasnijim i jednostavnijim a instaliranje rotirajućih dijelova održi radni vijek stroja što dužim. Postoj i mogućnost izrade alata po mjeri kako bi se udovoljilo specifičnim potrebama kupaca. Betex proizvodi su namijenjeni za širok spektar industrija poput željezničke , autoindustrije, brodogradnje, industrije čelika, kemijske, nafte industrije itd.

Indukcijsko grijanje

Indukcijsko grijanje predstavlja sofisticiranu, brzu, sigurnu i kontoliranu metodu zagrijavanja.
Grijači se koriste za zagrijavanje svih ležajeva , zupčanika, spojki, unutarnjih prstenova, labirintnih prstenova, željezničkih kotača i drugih kotrljajućih dijelova za prijenos snage. Kontroliranim indukcijskim zagrijavanjem može se produžiti radni vijek ležaja, spriječiti nepotrebna oštećenja i zadržati izvorna podmazanost.