Proizvodnja i projekti vezani su za izradu manje složenih djelova za putničke i teretne vagone, dok smo se u projektiranju specijalizirali za izradu strojeva i uređaja za potrebe željezničkih radionica. U želji da našim poslovnim partnerima ponudimo što kvalitetniju uslugu i zadovoljimo zahtjeve tržišta, odlučujemo se za proširenje i unaprjeđenje poslovne suradnje proizvodnjom manje složenih rezervnih dijelova za potrebe Hrvatskih željeznica. 2001. godine  ulazimo u doregistraciju poduzeća po točki 35.2 iz predmeta poslovanja.

2002. godine započinjemo vlastito projektiranje stanica za ispitivanje i objedinjavanje dijelova zračne poluspojke kočionog sistema vagona. Iste godine dobivamo odobrenje stručne komisije HŽ-a za proizvodnju i sklapanje rezervnih dijelova za željeznička vozila.

2008. godine ulazimo u projektiranje i proizvodnju strojeva za potrebe Remonta željezničkih vozila. Strojevi se koriste isključivo u vagonogradnji i stvaranju odmaka od konkurencije po kvaliteti i zahtjevima tržišta .

HP-250-DP – hidraulična preša za naprešavanje osovinskih sklopova

VUB 700-1600 – stroj za uvaljivanje
bandaža

DVF-2000 – stroj za balansiranja osovinskih sklopova

DPM – T1000 Mobilna tračnička podizna platforma sa škarastim mehanizmom